728 x 90

Mercedes GLS Grand Edition: за последно преди новия модел

Mercedes GLS Grand Edition: за последно преди новия модел

Флагманският високопроходим автомобил на Mercedes-Benz, GLS-Class, е вече на доста годинки и немците усилено работят по негов заместник, който да се противопостави на бъдещия BMW X7. Специалната модификация Grand Edition, представена току-що от фирмата, може би ще играе ролята на лебедова песен за джипката. Тя идва с впечатляващи 20-цолови колела и няколко нови екстериорни цвята.

Флагманският високопроходим автомобил на Mercedes-Benz, GLS-Class, е вече на доста годинки и немците усилено работят по негов заместник, който да се противопостави на бъдещия BMW X7.

Специалната модификация Grand Edition, представена току-що от фирмата, може би ще играе ролята на лебедова песен за джипката. Тя идва с впечатляващи 20-цолови колела и няколко нови екстериорни цвята.

В интериора откриваме бежова цветова схема и подбор на материали, които ще се предлагат само и единствено при лимитираната серия. Цената на доработките в салона е почти 6000 евро.

Grand Edition ще се предлага с 6-цилиндровите дизелови двигатели на марката, както и с по-мощния V8 бензин от версията 500. Задвижването на четирите колела е стандартно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт