728 x 90

Серия 20 на Volvo ще се забави

Серия 20 на Volvo ще се забави

Най-малките бъдещи модели на Volvo – серия 20, най-вероятно ще се забавят, тъй в момента не са част от производствените планове на шведския производител. Това заяви главният изпълнителен директор на компанията Хакан Самуелсон, който обаче все пак остави надежда на феновете. „Със сериите 40, 60 и 90, ние покриваме всички сегменти, в които искаме да

Най-малките бъдещи модели на Volvo – серия 20, най-вероятно ще се забавят, тъй в момента не са част от производствените планове на шведския производител. Това заяви главният изпълнителен директор на компанията Хакан Самуелсон, който обаче все пак остави надежда на феновете.

„Със сериите 40, 60 и 90, ние покриваме всички сегменти, в които искаме да присъстваме. Това може да се промени в бъдеще, но в момента малките модели не са на радара на Volvo”, обясни Самуелсон.

В последните години Volvo агресивно подмлади гамата си модели, като това важи основно за SUV автомобилите, но лансирането на новите S90 и V90, също се оказа изключително успешен пазарен ход.

Последното попълнение е XC40, който ще бъде позициониран под новия XC60, а скоро се чака и новата генерация на модела S40 и комбито, което върви с него в компактния клас.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт