728 x 90

Повече мощност за Porsche 718 Boxster и Cayman

Porsche обнови леко компактните си спортни предложения 718 Boxster и Cayman, като фокусът на работа е паднал върху добавянето на допълнителна мощност за двете коли. Така, за моделна година 2018, и двете могат да се похвалят с още 15 к.с. При по-мощните GTS модификации увеличението на силата е дори по-голямо, благодарение на нова всмукателна система

Porsche обнови леко компактните си спортни предложения 718 Boxster и Cayman, като фокусът на работа е паднал върху добавянето на допълнителна мощност за двете коли. Така, за моделна година 2018, и двете могат да се похвалят с още 15 к.с.

При по-мощните GTS модификации увеличението на силата е дори по-голямо, благодарение на нова всмукателна система и подобрен турбо компресор. Резултатът е 365 к.с. или 35 к.с. повече от преди.

2018 моделна година носи и стандартна 6-степенна ръчна скоростна кутия, която може да се замени от 7-степенен механизъм с два съединителя при доплащане.

След механичните подобрения, и двете GTS версии се нуждаят от само 3.9 секунди, за да достигнат 100 км/ч от покой. Подобрена динамика се осигурява и от модификации по окачването, както и от системата Porsche Torque Vectoring за механичния диференциал.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт