728 x 90

Zagato превърна Aston Martin Vanquish S в невероятно комби

Zagato превърна Aston Martin Vanquish S в невероятно комби

Aston Martin разкри напълно съвместния си проект със Zagato за двуврат практичен автомобил на базата на серийния Vanquish S. Машината е от доста редкия клас shooting brake и е започнала живота си като стандартен Vanquish S, преди да бъде превърната в красивото комби, което виждаме тук. Всеки отделен детайл от екстериора е изработен от карбонови

Aston Martin разкри напълно съвместния си проект със Zagato за двуврат практичен автомобил на базата на серийния Vanquish S. Машината е от доста редкия клас shooting brake и е започнала живота си като стандартен Vanquish S, преди да бъде превърната в красивото комби, което виждаме тук.

Всеки отделен детайл от екстериора е изработен от карбонови нишки, включително и част от покрива, който помещава огромен стъклен панел. Въпреки доста големите си размери и форма на каросерията, наподобяваща класическо комби, мястото в интериора е само за двама.

Vanquish Zagato Shooting Brake, както е пълното име на возилото, ще бъде произведено в лимитиран тираж от само 99 бройки, като все още не се знае тяхната цена. Задвижването ще идва от 12-цилиндров атмосферен мотор с 550 к.с., а окачването ще бъде адаптивно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт