728 x 90

Бъдещият Audi RS7 – по-спортен от всякога с до 700 к.с.

    Съвсем наскоро Audi показа новото поколение на атлетичното си купе с четири врати A7, като догодина или най-късно през 2019 г. очакваме да видим и най-спортната версия на возилото, RS7. Очаква се, когато новият модел стъпи на пазара, да предлага доста висока мощност. Тя ще идва от 4.0-литровия турбо мотор на бранда, като в стандартната

    Съвсем наскоро Audi показа новото поколение на атлетичното си купе с четири врати A7, като догодина или най-късно през 2019 г. очакваме да видим и най-спортната версия на возилото, RS7.

    Очаква се, когато новият модел стъпи на пазара, да предлага доста висока мощност. Тя ще идва от 4.0-литровия турбо мотор на бранда, като в стандартната си версия той ще развива 650 к.с.

    Предвижда се и още по-силна версия, която ще използва хибридизираното задвижване на Porsche Panamera. Тук мощността ще е цели 700 к.с., като това ще превърне RS7 в един от най-силните играчи в класа.

    Такава мощност би трябвало да осигури ускорение от покой до 100 км/ч за под четири секунди, имайки предвид, че сегашната най-мощна версия на A7, тази с 3.0-литров турбо мотор, се справя със спринта за 5.3 секунди.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт