728 x 90

Mazda Kai загатва за следващото поколение Mazda3

Mazda Kai загатва за следващото поколение Mazda3

Mazda показа студията Kai по време на изложението в Токио – концепт, който предшества следващото поколение Mazda3. Освен това, колата може да се похвали с първия в света бензинов двигател без свещи, който възплменява горивната смес по подобие на дизелов мотор. Екстериорните форми са доста атрактивни, като возилото предлага нова еволюция в дизайнерския език Kodo,

Mazda показа студията Kai по време на изложението в Токио – концепт, който предшества следващото поколение Mazda3. Освен това, колата може да се похвали с първия в света бензинов двигател без свещи, който възплменява горивната смес по подобие на дизелов мотор.

Екстериорните форми са доста атрактивни, като возилото предлага нова еволюция в дизайнерския език Kodo, който марката използва. Интериорът е минималистичен с максимално изчистени линии и редуцирани бутони.

Очаква се новата генерация Mazda3 да бъде готова към края на сегашното десетилетие. Използвайки новия двигател без запалителни свещи, машината трябва да бъде с до 30 процента по ефективна от своя предшественик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт