728 x 90

Subaru Viziv Performance Concept идва преди следващия WRX

Автомобилният салон в Токио продължава, като Subaru е поредната местна марка, разкрила свой интересен концепт. Става дума за студията Viziv Performance Concept, която използва карбонови детайли в своята конструкция с цел по-ниско крайно тегло. За съжаление, засега нямаме характеристиките на боксерния мотор, който задвижва колата, но най-вероятно той има работен обем от 2.5 литра. Целта

Автомобилният салон в Токио продължава, като Subaru е поредната местна марка, разкрила свой интересен концепт. Става дума за студията Viziv Performance Concept, която използва карбонови детайли в своята конструкция с цел по-ниско крайно тегло.

За съжаление, засега нямаме характеристиките на боксерния мотор, който задвижва колата, но най-вероятно той има работен обем от 2.5 литра. Целта на концепта според много специалисти е да покаже в каква посока ще се развие дизайнът на следващото поколение WRX, което ще видим към края на сегашното десетилетие.

Засега няма и снимки от интериора, но на някои от външните снимки забелязваме, че возилото разполага с голям дисплей, ориентиран по подобие на Tesla и актуалните модели на Renault. Дали това решение ще остане и при серийната версия, предстои да видим.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт