728 x 90

Задава се нов Aston Martin Vantage

Задава се нов Aston Martin Vantage

Aston Martin разпространи първо предварително изображение от следващото поколение Vantage – най-добре продаваният автомобил в историята на британската марка. Все още не се знае кога ще е премиерата на колата, но от компанията вече са пуснали покани до потенциални клиенти на по-малкия брат на DB11. Колата се очаква да получи 4.0-литров V8 агрегат, взет назаем

Aston Martin разпространи първо предварително изображение от следващото поколение Vantage – най-добре продаваният автомобил в историята на британската марка.

Все още не се знае кога ще е премиерата на колата, но от компанията вече са пуснали покани до потенциални клиенти на по-малкия брат на DB11.

Колата се очаква да получи 4.0-литров V8 агрегат, взет назаем от Mercedes-Benz, като мощността ще е в рамките на около 450 к.с. Моторът ще замени 4.7-литровия атмосферен двигател на сегашното поколение.

Скоростната кутия ще бъде 8-степенна автоматична, производство на ZF, като не е изключено и предлагане на 6-степенна ръчка. Напълно възможно е до няколко години да видим и флагманска V12 версия, но такава досега не е била коментирана от Aston Martin.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт