728 x 90

Тестват новия Ford Focus като седан и хечбек (видео)

    Сегашното трето поколение на Ford Focus е на пазара от почти седем години и, въпреки все още доста силните си продажби, ще поучи изцяло нова генерация догодина. Производителят вече тества различни прототипи на новия модел на различни локации по света, като ново шпионско видео на Motor1 показва няколко автомобила седан и хечбек по време на

    Сегашното трето поколение на Ford Focus е на пазара от почти седем години и, въпреки все още доста силните си продажби, ще поучи изцяло нова генерация догодина.

    Производителят вече тества различни прототипи на новия модел на различни локации по света, като ново шпионско видео на Motor1 показва няколко автомобила седан и хечбек по време на изпитания.

    От кадрите по-долу е видно, че машината ще има малко по-големи размери от сегашния модел, като това ще се отрази положително на пространството в интериора и багажника. Също така, благодарение на използването на по-леки и здрави материали, общото тегло на Focus би трябвало да намалее.

    Що се отнася до двигателната гама, то почти всички агрегати ще използват турбо сила, както и сега. Все пак, някои базови версии може би ще получат атмосферни мотори в Европа. Предвижда се и подобрена автоматична трансмисия.

    По подобие на новия Fiesta, четвъртото поколение Focus ще се придвижи малко по-нагоре в ценово отношение, предлагайки доста по-комфортен интериор, множество нови технологии и богато оборудване. Освен това, возилото ще се предлага и като Active версия, вдъхновена от кросоувърите.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт