728 x 90

Pagani пусна програма за възстановяване на суперколи

    Италианската екзотична марка Pagani лансира услуга за възстановяване на автомобили Zonda до заводското им състояние. Брандът е вече на 25 години, като първите произведени екземпляри от модела са изминали над 100 000 километра. От компанията обясняват, че при желание на клиента, всяка машина ще бъде инспектирана до основи, като всеки един детайл може да бъде

    Италианската екзотична марка Pagani лансира услуга за възстановяване на автомобили Zonda до заводското им състояние. Брандът е вече на 25 години, като първите произведени екземпляри от модела са изминали над 100 000 километра.

    От компанията обясняват, че при желание на клиента, всяка машина ще бъде инспектирана до основи, като всеки един детайл може да бъде възстановен или подменен с нов. Крайната цел е състоянието на суперколата да бъде върнато на нивото от продажбата й като чисто нова.

    По време на процеса на ресторация, Pagani ще документира със снимки и видео всеки един етап, като накрая ще оформи досие на автомобила, което ще удостоверява извършената работа пред всеки следващ собственик на колата.

    Засега не е се знае какви ще бъдат цените на услугата, но имайки предвид цените на самите автомобили Pagani, спокойно можем да очакваме 5-цифрени суми.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт