728 x 90

Lamborghini не се отказва от Aventador, ще има още версии

    Lamborghini не възнамерява да приключва с производството на флагмана си Aventador в близките няколко години. Най-вероятно, суперколата ще остане в продажба до 2020 година. До тогава ще видим още няколко специални версии, като при всички случаи мощността ще продължава да расте. Сегашният най-мощен Aventador, модификация SV, има 750 к.с., но е напълно възможно до година

    Lamborghini не възнамерява да приключва с производството на флагмана си Aventador в близките няколко години. Най-вероятно, суперколата ще остане в продажба до 2020 година.

    До тогава ще видим още няколко специални версии, като при всички случаи мощността ще продължава да расте. Сегашният най-мощен Aventador, модификация SV, има 750 к.с., но е напълно възможно до година или две да видим тази цифра да скочи до 800 к.с.

    Важно е да се спомене, че нито един бъдещ Aventador няма да разполага с различен мотор от класическия V12. Не се предвижда даунсайзинг, нито поставяне на турбина – както за новите версии на Aventador, така и за чисто новия наследник на модела.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт