728 x 90

Бос на VW: "Трудно е да различиш X-Class от Navara"

Бос на VW: "Трудно е да различиш X-Class от Navara"

Нападките към първия в историята пикап на Mercedes-Benz – X-Class, който е вече и в България, продължават. След като бос на BMW го окачестви като "ужасен", сега високопоставен мениджър на Volkswagen се включи към критиките. Пол Потингер, част от маркетинговия отдел на VW в Австралия, коментира пред местно издание, че трудно намира разликата между X-Class

Нападките към първия в историята пикап на Mercedes-Benz – X-Class, който е вече и в България, продължават. След като бос на BMW го окачестви като "ужасен", сега високопоставен мениджър на Volkswagen се включи към критиките.

Пол Потингер, част от маркетинговия отдел на VW в Австралия, коментира пред местно издание, че трудно намира разликата между X-Class и Nissan Navara, на базата на който е изграден пикапът на немците.

Според него, не дизайнът е основният проблем на модела, а това, че той произлиза от масов автомобил, но се продава като премиум продукт.

"Ако бях клиент, щях да съм изненадан от качеството. Когато отвориш вратата и видиш панти от Nissan, изненадата дори се засилва."

Освен, че се базира на Navara, X-Class първоначално ще използва и 2.3-литровия мотор на японския модел, като освен това ще се произвежда в завода на Nissan в Барселона.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт