728 x 90

Продават слот за закупуване на Mercedes-AMG Project One за $5.2 млн.

Продават слот за закупуване на Mercedes-AMG Project One за $5.2 млн.

Mercedes-Benz планира да произведе не повече от 275 бройки от хиперколата Project One, като всички екземпляри са вече запазени. За да се сдобие с колата, всеки, направил поръчка, ще трябва да се раздели със сумата от 2.7 милиона долара. Все пак, все още има шанс за някой наистина заможен колекционер, тъй като обява в немския

Mercedes-Benz планира да произведе не повече от 275 бройки от хиперколата Project One, като всички екземпляри са вече запазени. За да се сдобие с колата, всеки, направил поръчка, ще трябва да се раздели със сумата от 2.7 милиона долара.

Все пак, все още има шанс за някой наистина заможен колекционер, тъй като обява в немския сайт Mobile продава не самата кола, а възможността тя да бъде закупена. Цената на резервацията е 5.2 милиона долара.

Всъщност, това е една често срещата практика при този тип автомобили. Малцина са тези, които наистина карат колите си, а повечето от клиентите ги използват за бизнес и изкарване на бързи пари.

Именно заради това, компании като Porsche и Aston Martin затегнаха проверките и се надяват новите им спортни коли да бъдат купувани само от истински фенове.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт