728 x 90

КIA спира тривратия Ceed, заменя го със SUV

КIA спира тривратия Ceed, заменя го със SUV

KIA се подготвя за лансирането на следващото поколение Ceed, което ще донесе немалки промени в гамата на модела. Познатият от предишните две генерации двуврат вариант ще остане в историята. На негово място ще бъде лансиран поредният малък кросоувър на Hyundai-KIA, който ще се позиционира под Stonic и Sportage по размери и цена. Неговата цел ще

KIA се подготвя за лансирането на следващото поколение Ceed, което ще донесе немалки промени в гамата на модела. Познатият от предишните две генерации двуврат вариант ще остане в историята.

На негово място ще бъде лансиран поредният малък кросоувър на Hyundai-KIA, който ще се позиционира под Stonic и Sportage по размери и цена. Неговата цел ще бъде да обхване младите и не много платежоспособни потребители.

Освен това, новият Ceed ще има и стилна комби версия, която ще е вдъхновена от концепта Proceed. С подобно име, Pro Ceed, доскоро се продаваше двувратия по-спортен вариант на модела.

Новият Ceed се очаква да се появи в началото на 2018 година, като най-вероятното място за неговия дебют е изложението в Женева. Засега не се предвижда спортна версия, но все пак ще има GT вариант с по-мощен мотор и богато оборудване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт