728 x 90

Polestar планира четири модела за три години

След лансирането на първия си сериен модел, Polestar се готви да зарадва феновете на спортните автомобили с цели четири нови предложения в рамките на следващите три години. Още към края на следващата година ще започне сглобяването на Polestar 1, а година по-късно ще видим и Polestar 2 – компактен и динамичен електрически седан, който ще

След лансирането на първия си сериен модел, Polestar се готви да зарадва феновете на спортните автомобили с цели четири нови предложения в рамките на следващите три години.

Още към края на следващата година ще започне сглобяването на Polestar 1, а година по-късно ще видим и Polestar 2 – компактен и динамичен електрически седан, който ще се противопостави на Tesla Model 3.

В началото на 2020 година факт ще стане и Polestar 3, който ще приеме формата на електрически кросоувър с компактни размери.

Засега не е ясно какво ще представлява последният от серията нови модели, Polestar 4, който ще видим след около три години. Слуховете тук сочат открита версия на Polestar 1.

Polestar вече е самостоятелен бранд в редиците на Volvo, който пък от своя страна е собственост на китайската компания Geely. Специалисти твърдят, че управлението на спортната марка ще бъде подобно на това на основния производител – свежите пари от Китай няма да означават вмешателство във взимането на решения за бъдещето.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт