728 x 90

Ford обнови и Transit Connect

Ford обнови и Transit Connect

След като представи освежена версия на Transit Custom, Ford разкри и обновление за по-малкия представитеил на лекотоварната си гама, Transit Connect. Баничарката получава сериозно променена предна част с нови прожекторни фарове и радиаторна решетка с различна форма и дизайн. Бронята също е била преправена, като сега въздушното съпротивление е по-малко. В интериора е подходено внимателно,

След като представи освежена версия на Transit Custom, Ford разкри и обновление за по-малкия представитеил на лекотоварната си гама, Transit Connect.

Баничарката получава сериозно променена предна част с нови прожекторни фарове и радиаторна решетка с различна форма и дизайн. Бронята също е била преправена, като сега въздушното съпротивление е по-малко.

В интериора е подходено внимателно, като основната новост е 6-инчовият опционален дисплей за инфотейнмънт системата на централната конзола. Част от материалите са били подменени с нови по-качествени и по-издръжливи такива.

Новост в технологично отношение е добавянето на 1.5-литров дизелов двигател, който предлага по-добри стойности за разход на гориво и вредни емисии. Налице също така е и 1.0 EcoBoost, който е бил преработен за по-добра ефективност и сега се предлага със система за деактивация на цилиндри.

И двата мотора стандартно ще се предлагат с 6-степенна механична скоростна кутия, а дизелът опционално може да се оборудва с нов 8-степенен автоматик.

Продажбата на модела започва към средата на следващата година, когато се очаква да бъде разпространена и допълнителна официална информация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт