728 x 90

Българин нарисува бъдещ модел на Lamborghini

Българският дизайнер Милен Иванов показа смел проект за това как може да изглежда някой от следващите модели на италианската компания Lamborghini – Concepto X. Милен не може да бъде вкаран в графата „фенове”, тъй като има солиден опит в автомобилната индустрия зад гърба си – работил е в Overdrive, Vilner и за хърватите от Rimac,

Българският дизайнер Милен Иванов показа смел проект за това как може да изглежда някой от следващите модели на италианската компания Lamborghini – Concepto X. Милен не може да бъде вкаран в графата „фенове”, тъй като има солиден опит в автомобилната индустрия зад гърба си – работил е в Overdrive, Vilner и за хърватите от Rimac, а този му проект отговаря на всички изисквания, макар и неофициални, за това как трябва да изглежда един модел на Lamborghini – от ръбатите форми и контрастиращите ъгли до големите въздухозаборници.

Освен това Иванов е успял да въплъти в дизайна си и цитати от класически модели на марката – оформлението на задния капак на неговия проект е напомняне за Diablo, колелата са като заети от Countach, а предницата напомня за Aventador.

И най-важното – още от пръв поглед, без да поглеждате дали има емблема на предния капак, може да кажете, че това е модел на Lamborghini. Можем само да се надяваме, че Стефано Доменикали следи работата на Милен Иванов и е видял Concepto X.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт