728 x 90

Opel Adam с най-малко повреди при миниколите

Opel Adam с най-малко повреди при миниколите

Opel Adam се представя убедително в класацията за техническа надеждност TUV-Report 2018 и печели първото място с минимален брой на повредите в най-малкия автомобилен клас. С дял на откритите от експертите повреди в размер на едва 3,8 процента при леките автомобили на възраст две и три години, свежият шампион по възможности за индивидуализация на Opel

Opel Adam се представя убедително в класацията за техническа надеждност TUV-Report 2018 и печели първото място с минимален брой на повредите в най-малкия автомобилен клас. С дял на откритите от експертите повреди в размер на едва 3,8 процента при леките автомобили на възраст две и три години, свежият шампион по възможности за индивидуализация на Opel се нарежда пред всички останали представители на своя клас.

Eто и оценката на експертите от TUV за Opel Adam: "Кормилната уредба, задвижващите полуоси и корозията – трикратният резултат от 0,0 процента повреди означава и краен резултат от 0 процента по отношение на повредите. Същото може да се каже в пълна степен и във връзка със системата на светлините на лайфстайл модела, които са абсолютно безупречни, без пропуски, повреди и дефекти. Никакви повреди не са регистрирани и при спирачните хидравлични тръби и маркучи, както и при изпускателната система. Така Adam е в състояние да достигне не само до следващия етап на бляскавото телевизионното шоу Germany’s next Topmodel, а „и без проблеми в следващия кръг от гледна точка на оценките на експертите на TUV".

В изданието на TUV-Report за 2018 година, експертите са оценили резултатите от над десет милиона основни технически прегледа в периода от юли 2016-а до юни 2017-а, включващи 225 от най-популярните модели леки автомобили в Германия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт