728 x 90

Задава се ново поколение Volkswagen Jetta

    Volkswagen разпространи първо изображение от следващото поколение Jetta, което ще дебютира по време на изложението в Детройт в началото на следващата година. Трудно можем да наречем дизайнът на машината изненадващ, тъй като предишни шпионски снимки вече показаха на практика целия автомобил.  Интересното е, че визията тук наподобява силно два други модела на концерна Volkswagen. Отпред

    Volkswagen разпространи първо изображение от следващото поколение Jetta, което ще дебютира по време на изложението в Детройт в началото на следващата година.

    Трудно можем да наречем дизайнът на машината изненадващ, тъй като предишни шпионски снимки вече показаха на практика целия автомобил. 

    Интересното е, че визията тук наподобява силно два други модела на концерна Volkswagen. Отпред виждаме силни влияния от по-големия и луксозен Arteon, а в задната част пък приликите с Audi A4 седан са неоспорими.

    Засега не се знае със сигурност какви двигатели ще получи новата Jetta, но с оглед останалите представители на моделната гама на Volkswagen не е трудно да предположим, че става дума за изцяло турбо агрегати от семействата TDI и TSI.

    Също така не е ясно на кои пазари ще се предлага новият модел, но под една или друга форма ще го видим и в Европа в най-скоро време.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт