728 x 90

Novitec предлага подобрения за Tesla Model S

Германската тунинг компания Novitec е сред малкото, решили да предложат на пазара подобрения за Tesla Model S. Повечето предложения са свързани с промени по екстериорния дизайн, а Model S вече показа, че има потенциал за развитие в тази насока. Сега от Novitec добавят карбонов кит за купето, като тук влизат преден спойлер, странични панели на

Германската тунинг компания Novitec е сред малкото, решили да предложат на пазара подобрения за Tesla Model S. Повечето предложения са свързани с промени по екстериорния дизайн, а Model S вече показа, че има потенциал за развитие в тази насока.

Сега от Novitec добавят карбонов кит за купето, като тук влизат преден спойлер, странични панели на праговете, дифузьор и скромен по размери заден спойлер. Всъщност, идеите на Novitec са доказателство, че когато дозата е точна, промените изглеждат повече от добре.

В допълнение са 21-инчовите лети джанти Novitec NV2, които са създадени съвместно с американската компания Vossen и са специално за Model S. По традиция сме свикнали да виждаме само по-мощните модели на Subaru с джанти в такъв цвят, наясно сте с рали историята на марката, но трябва да признаем, че този цвят подхожда и на Model S.

Промените в окачването включват появата на койловъри, клирънсът на колата може да се променя с до 40 мм, а трите режима на настройките на амортисьорите може да се сменят от водача. Подобрения има и по спирачките, но по отношение на мощността и задвижването, от Novitec не са добавили нищо. Все пак е трудно да подобриш кола, която ускорява от 0 до 96 км/ч за 2,5 секунди, нали?

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт