728 x 90

Ford е най-търсеният автомобилен бранд в Google за 2017 г.

Ford е най-търсеният автомобилен бранд в Google за 2017 г.

Както към края на всяка година прави, Google представи своя анализ за най-търсените теми през последните 12 месеца. Според него, Ford е най-търсената автомобилна марка из търсачките на уеб гиганта, като на този етап се казва, че статистиката обхваща само Северна Америка. Именно това обяснява чисто американските модели, които се класират като най-търсени. Това са

Както към края на всяка година прави, Google представи своя анализ за най-търсените теми през последните 12 месеца. Според него, Ford е най-търсената автомобилна марка из търсачките на уеб гиганта, като на този етап се казва, че статистиката обхваща само Северна Америка.

Именно това обяснява чисто американските модели, които се класират като най-търсени. Това са Fusion, американският брат на Mondeo, F-150 и Explorer.

След Синия овал в подреждането се класира Lexus, като японците са най-популярни на места като Калифорния, Флорида и Джорджия. Stinger пък класира KIA на трето място, като голяма подкрепа идва и от моделите Optima, Sorento и Soul.

След корейците се нареждат Toyota, Buick, Acura, Tesla, Hyundai и Dodge, като последната компания, очаквано, регистрира най-голямо търсене през април, когато на бял свят се появи Demon.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт