728 x 90

Хванаха следващото BMW M3 на тестове

Хванаха следващото BMW M3 на тестове

Следващото поколение на BMW M3 ще е за моделната 2020 година, но развитието на автомобила вече стигна до етап тестове в реални условия и папараците не пропуснаха тези изпитания. Премиерата на новото M3 ще е през 2019 година, а от кадрите си личи, че моделът G80 ще продължи традициите на М-автомобилите – по-широки предни и

Следващото поколение на BMW M3 ще е за моделната 2020 година, но развитието на автомобила вече стигна до етап тестове в реални условия и папараците не пропуснаха тези изпитания.

Премиерата на новото M3 ще е през 2019 година, а от кадрите си личи, че моделът G80 ще продължи традициите на М-автомобилите – по-широки предни и задни калници, по-агресивно оформени прагове, а при серийната версия ще се появят и специфичните за модела странични огледала и естествено – покрив от фибростъкло за по-ниско тегло.

Очаква се, че G80 ще наследи 3-литровия 6-цилиндров редови бензинов двигател от актуалния модел, но в по-мощна версия – предполага се, че колата ще дебютира с почти 500 конски сили.

Допълнителната мощност може да дойде от хибридна система или от добавянето на поне още един турбокомпресор.

Друга въпросителна е свързана с избора на трансмисия – дали в BMW ще се откажат от DCT кутията, както стана с F90 M5? Естествено, винаги присъства и въпросът дали ще има и версия с механична предавателна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт