728 x 90

Нарисуваха новия Mercedes A-Class преди официалния дебют

Нарисуваха новия Mercedes A-Class преди официалния дебют

Следващото поколение Mercedes-Benz A-Class се очаква да направи своята официална премиера по време на изложението в Женева в началото на март тази година, но благодарение на доста детайлен компютърен рендър вече можем да хвърлим поглед към дизайна на хечбека. Изображенията идват от японското онлайн издание Response, което базира разработката си на последните шпионски снимки, както

Следващото поколение Mercedes-Benz A-Class се очаква да направи своята официална премиера по време на изложението в Женева в началото на март тази година, но благодарение на доста детайлен компютърен рендър вече можем да хвърлим поглед към дизайна на хечбека.

Изображенията идват от японското онлайн издание Response, което базира разработката си на последните шпионски снимки, както и на актуалните модели на фирмата. Лесно се открояват приликите в предната част с новото поколение CLS.

За радост на феновете на модела, той ще получи почти всички луксозни глезотии в интериора, които познаваме от по-големите и скъпи модели на марката. В случая става дума за оформлението с два големи дисплея и особено за волана, който идва директно от актуалния S-Class. Разбира се, тези екстри ще са валидни за високите нива на оборудване, като някои от опциите ще идват срещу допълнително заплащане.

Новият A-Class ще бъде малко по-дълъг и по-широк от сегашния модел, като подобрената платформа ще осигурява значително по-високо ниво на устойчивост срещу усукване. Увеличените размери пък обещават да разрешат проблема с относително тесния интериор на колата досега.

Машината ще бъде отново насочена основно към младите потребители. Именно заради това, на борда ще има куп съвременни системи, между които адаптивен автопилот, последно поколение инфотейнмънт система и диодни фарове. Говори се дори за полу-автономен механизъм за управление.

Двигателите, поне в началото, ще са познати от сегашния модел, но ще бъдат подобрени. Топ версията A45 AMG ще разполага с чисто нов 4-цилиндров мотор, който ще развива мощност от над 400 к.с. Говори се и за хибрид.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт