728 x 90

Видео: Mercedes-Benz G-Class демонстрира офроуд лекота

Mercedes-Benz публикува кратко видео, в което демонстрира изпитанията на новото поколение от модела G-Class на офроуд трасе край Грац. Освен това, немците разкриха някои технически характеристики на джипката, която ще има премиера в средата на януари. В основата на автомобила е залегнала яка рамка и независимо окачване върху два напречни лоста – специална разработка от

Mercedes-Benz публикува кратко видео, в което демонстрира изпитанията на новото поколение от модела G-Class на офроуд трасе край Грац. Освен това, немците разкриха някои технически характеристики на джипката, която ще има премиера в средата на януари.

В основата на автомобила е залегнала яка рамка и независимо окачване върху два напречни лоста – специална разработка от инженерите на Mercedes-AMG. Всъдеходът ще бъде снабден с деветстепенна автоматична скоростна кутия 9G-Tronic, предаваща въртящия момент върху двете оси в съотношение 40% на 60% в полза на задната.

Култовата джипка Mercedes G-Class ще получи три диференциала и низходящ обхват, работещи със скорост до 40 км/час. Пътният просвет на колата се е увеличил с 6 мм до 241 мм, а максималната дълбочина на брода се е увеличила с 10 см до 70 сантиметра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт