728 x 90

Citroen подобри e-Mehari, вече има твърд покрив

Citroen показа обновена версия на електрическия автомобил e-Mehari, който е вдъхновен от класическото бъги на марката Mehari. В новия си вариант, возилото може да се похвали с твърд покрив и странични прозорци. Освен това, далеч по-важно, електромоторът на колата е вече с 20 процента по-мощен, като французите разкриват само стойността му за въртящ момент –

Citroen показа обновена версия на електрическия автомобил e-Mehari, който е вдъхновен от класическото бъги на марката Mehari. В новия си вариант, возилото може да се похвали с твърд покрив и странични прозорци.

Освен това, далеч по-важно, електромоторът на колата е вече с 20 процента по-мощен, като французите разкриват само стойността му за въртящ момент – 166 Нм срещу 140 в предишната версия.

С едно зареждане на батериите електромобилът с компактни размери ще може да изминава почти 200 километра, като измерването е направено по цикълa NEDC.

В стандартна домашна среда, батерията може да бъде презаредена за 16.5 часа, а при употребата на бързо-зарядна инсталация часовете спадат до 10.5.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт