728 x 90

Пикап X-Class на Мерцедес става и за къмпинг

Пикап X-Class на Мерцедес става и за къмпинг

Mercedes-Benz показа специална версия на пикапа X-Class, създадена за любителите на къмпинга. В създаването на кемпера е взела участие немската фирма Tischer, специализирана върху подготовката на автомобили за преходи в природата. За пикапа на Мерцедес е разработен специален жилищен модул със спалня с широчина 1,5 м и височина около два метра. Освен креват, вътре в

Mercedes-Benz показа специална версия на пикапа X-Class, създадена за любителите на къмпинга. В създаването на кемпера е взела участие немската фирма Tischer, специализирана върху подготовката на автомобили за преходи в природата.

За пикапа на Мерцедес е разработен специален жилищен модул със спалня с широчина 1,5 м и височина около два метра. Освен креват, вътре в "палатката" има три кресла, които се трансформират в допълнително спално място при необходимост.

Освен това, Mercedes показа още една модификация на X-Class с компанията VanEssa. В тази версия на пикапа е разместена 250-килограмов подвижен модул разгъната кухня с включени мивка, хладилник и допълнителни отделения за храна и съхраняване на съдове.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт