728 x 90

Renault подготвя още един малък и евтин кросоувър?

Вдъхновен от успеха на малкия и доста евтин Kwid, Renault подготвя още един подобен кросоувър модел. Засега неофициално се говори само за концептуален автомобил, който ще видим по време на изложението в Делхи в началото на следващия месец. Засега не е ясна точната идея на французите, но се знае, че возилото ще бъде насочено изцяло

Вдъхновен от успеха на малкия и доста евтин Kwid, Renault подготвя още един подобен кросоувър модел. Засега неофициално се говори само за концептуален автомобил, който ще видим по време на изложението в Делхи в началото на следващия месец.

Засега не е ясна точната идея на французите, но се знае, че возилото ще бъде насочено изцяло към развиващите се пазари и ще има достъпна цена.

Серийна версия се очаква още догодина, а дължината на кросоувъра, който ще се задвижва само от предните колела, ще бъде под четири метра. Интересното тук е как Renault ще успее да позиционира правилно новия си модел, така че той да не се конкурира с вече споменатия Kwid, който има стартова цена от само 4700 долара на пазара в Индия.

Според различни издания, по време на изложението в Делхи компанията ще покаже и нов "премиум хечбек". Засега не се знае какво стои зад тази дефиниция, но се говори, че става дума за малко по-луксозен двуобемен модел, който ще се продава отново само в Индия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт