728 x 90

KIA потвърди за серийна версия на Telluride

По време на изложението в Детройт KIA потвърди, че е дадена зелена светлина на проекта Telluride – голям високопроходим автомобил, който корейците показаха до момента само в концептуална форма. Машината ще се позиционира над Sorento, като няма да се предлага на всички пазари, на които марката е представена. В Европа, напримерм, машината няма да влезе

По време на изложението в Детройт KIA потвърди, че е дадена зелена светлина на проекта Telluride – голям високопроходим автомобил, който корейците показаха до момента само в концептуална форма.

Машината ще се позиционира над Sorento, като няма да се предлага на всички пазари, на които марката е представена. В Европа, напримерм, машината няма да влезе в продажба.

Основният пазар на Telluride ще бъде САЩ, като не е изключена поява и на други места – Китай и Русия, например. В Русия доста добре се продава Mohave, което означава, че големите всъдеходи имат своя пазарен дял в страната.

Telluride ще разполага с три реда седалки, като ще предлага място за до седем пътника. Концептът на модела имаше две отделни седалки на втория ред.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт