728 x 90

Дуел на гигантите: Федерер срещу X-Class (видео)

Дуел на гигантите: Федерер срещу X-Class (видео)

В навечерието на започналото открито първенство на Австралия по тенис Мерцедес публикува забавно видео. В него се вижда как се подготвя за новия сезон големият Роджър Федерер – с тренировка срещу новия X-Class?! В зависимост от оборудването Mercedes X-Class може да се подготви за различен тип употреба. В някои от версиите си пикапът е чисто

В навечерието на започналото открито първенство на Австралия по тенис Мерцедес публикува забавно видео. В него се вижда как се подготвя за новия сезон големият Роджър Федерер – с тренировка срещу новия X-Class?!

В зависимост от оборудването Mercedes X-Class може да се подготви за различен тип употреба. В някои от версиите си пикапът е чисто работна кола, но при по-луксозните модификации може да бъде използван с много по-представителни цели.

Интериорът на пикапа е вдъхновен до голяма степен от леките коли на марката, като откриваме доста сходни елементи с други модели на Mercedes. Стандартно, в центъра на таблото се поставя 5.4-инчов дисплей, а срещу доплащане той може да се смени от по-голям 8.4-инчов екран.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт