728 x 90

В Hyundai вярват, че рекордите на Нюрбургринг са загуба на време

В Hyundai вярват, че рекордите на Нюрбургринг са загуба на време

Hyundai изненада всички със спортното си попадение Veloster N по време на изложението в Детройт, където част от ръководителите на фирмата говориха пред медиите за спортната дивизия Hyundai N. Както става ясно oт думите на Албърт Бирман, ръководител на N, преследването на рекорди на немската писта Нюрбургринг е загуба на време и пари. Рекордите на

Hyundai изненада всички със спортното си попадение Veloster N по време на изложението в Детройт, където част от ръководителите на фирмата говориха пред медиите за спортната дивизия Hyundai N.

Както става ясно oт думите на Албърт Бирман, ръководител на N, преследването на рекорди на немската писта Нюрбургринг е загуба на време и пари.

Рекордите на трасето се превърнаха в запазена марка за почти всички големи производители – всеки нов модел със спортни амбиции се тества там, като различните рекорди се подобряват почти постоянно.

"Има фирми, които прекарват по пет и повече месеци на пистата, влагайки огромен ресурс," коментира Бирман. "С тези пари ние можем почти да разработим нов модел."

Бирман още коментира, че бъдещето на N дивизията не е пряко свързано с нейните продажби. Целта на продуктите от спортната гама ще бъде да промени възприятието на клиентите за корейския производител.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт