728 x 90

Abt подсили Audi RS3 до 500 конски сили

    Тунинг ателието Abt Sportsline зарадва феновете на RS3 с пакет доработки за хотхеча, с който мощността му отскача на 500 конски сили. Стандартният RS3 Sportback се задвижва от 2,5-литров 5-цилиндров бензинов двигател с турбо с мощност 400 конски сили и 480 Nm максимален въртящ момент. Моторът и системата Quattro осигуряват ускорение от 0 до 100

    Тунинг ателието Abt Sportsline зарадва феновете на RS3 с пакет доработки за хотхеча, с който мощността му отскача на 500 конски сили.

    Стандартният RS3 Sportback се задвижва от 2,5-литров 5-цилиндров бензинов двигател с турбо с мощност 400 конски сили и 480 Nm максимален въртящ момент. Моторът и системата Quattro осигуряват ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди, а максималната скорост на автомобила е 280 км/ч.

    RS3 Sportback се задвижва от най-мощния 5-цилиндров мотор в света, уточняват от Audi, като двигателят е с 33 конски сили по-мощен от агрегата, задвижващ предишното поколение на модела.

    Пакетът на Abt включва нов интеркулър, нова изпускателна система и промени в електрониката, управляваща работата на двигателя, като той позволява две нива на увеличение на мощността – до 460 или 500 конски сили.

    Все още няма информация за техническите данни и динамиката на новата версия на RS3, но се знае, че доработването на колата ще струва около 10 000 евро.

    Компанията предлага и допълнителни аеродинамични елементи, по-мощни спирачки с 380-милиметрови дискове, нови стабилизиращи щанги, както и пружини и спортни амортисьори, подготвени съвместно с KW. С тези добавки цената на тунинг пакета се увеличава на над 15 000 евро.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт