728 x 90

Кои бяха най-слабо продаваните коли през 2017 г.

Кои бяха най-слабо продаваните коли през 2017 г.

Кросоувърите доминираха изцяло автомобилния пазар в световен план, а зад тях останаха различни класове автомобили в зависимост от региона и пазара. На дъното по брой продажби се наредиха някои екзотични машини, както и спортни коли с висока цена. Слабо представяне видяхме и модели, които вече знаеха своята съдба – да бъдат спрени от производство. Абсолютно

Кросоувърите доминираха изцяло автомобилния пазар в световен план, а зад тях останаха различни класове автомобили в зависимост от региона и пазара.

На дъното по брой продажби се наредиха някои екзотични машини, както и спортни коли с висока цена. Слабо представяне видяхме и модели, които вече знаеха своята съдба – да бъдат спрени от производство.

Абсолютно най-слабо представилият се автомобил на пазара е Toyota Venza – от машината, която е определяна най-общо като SUV, са били реализирани едва 14 бройки за 12 месеца! След нея се нарежда Cadillac ELR, който вече не се произвежда, със своите 17 бройки.

На трето място в своеобразната класация е Hyundai Equus, който всъщност слезе от поточните линии в края на 2016 година. През 2017 година от него са продадени 20 бройки, като всички те са били на склад.

Следва суперколата Ford GT с малко под 90 бройки, но там цената е определящ фактор, а веднага след него се нарежда Bentley Mulsanne с 98 продажби.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт