728 x 90

Ford обявява кои модели ще спре по-късно тази година

Ford обявява кои модели ще спре по-късно тази година

Ford планира да редуцира моделната си гама съвсем скоро, като премахне по няколко от познатите ни сега возила на марката. Планът е фокусът на бъдещото развитие на бранда да падне върху повече кросоувъри и пикапи за американския пазар. Засега се знае, че от Синия овал готвят официално становище за по-късно тази година. По-рано тази година

Ford планира да редуцира моделната си гама съвсем скоро, като премахне по няколко от познатите ни сега возила на марката. Планът е фокусът на бъдещото развитие на бранда да падне върху повече кросоувъри и пикапи за американския пазар.

Засега се знае, че от Синия овал готвят официално становище за по-късно тази година. По-рано тази година вече имаше слухове за отмяната на планиран фейслифт за седана Fusion, известен в Европа като Mondeo.

Според предварителни и непотвърденни данни, най-рисковано е бъдещето на C-Max, който се продава относително слабо както на Стария континент, така и зад Океана.

В САЩ несигурни изглеждат и следващите месеци за големия седан Taurus, който е далеч зад конкурентите си в сегмента. Не са изключени и спирания на модели от луксозната марка на компанията, Lincoln.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт