728 x 90

Това е новият Hyundai Santa Fe

Това е новият Hyundai Santa Fe

Hyundai публикува първи изображения на следващото поколение Santa Fe, което ще дебютира на салона в Женева през март. Съдейки по първите кадри, дизайнът на новия модел ще отговаря точно на новата стилистика на марката, въплътена в кросоувърите Kona и Nexo. Тепърва трябва да се появи информация за техническите данни на новия Santa Fe, както и

Hyundai публикува първи изображения на следващото поколение Santa Fe, което ще дебютира на салона в Женева през март. Съдейки по първите кадри, дизайнът на новия модел ще отговаря точно на новата стилистика на марката, въплътена в кросоувърите Kona и Nexo.

Тепърва трябва да се появи информация за техническите данни на новия Santa Fe, както и за това с какви двигатели ще излезе на пазара новия модел. Все още не е потвърдено и на каква платформа е създаден новият модел.

По-рано този месец от Hyundai уточниха, че новият модел ще бъде оборудван със система, която предупреждава водача, че някои от пасажерите на задния ред седалки се опитва да слезе от колата. Отделно от това ще се появи система, следяща за препятствия при движение на заден ход, която автоматично ще активира спирачките при опасност от удар.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт