728 x 90

FIAT готви спортно Tipo за салона в Женева

FIAT готви спортно Tipo за салона в Женева

FIAT ще използва изложението в Женева да покаже нова спортна версия на достъпния си модел Tipo. Все още информацията е неофициална, но идва от достоверното издание Car Magazine. Засега не се знае какво точно ще предлага Tipo Sport, както условно се нарича колата засега, но не бива да се очаква сериозно увеличение на мощността, ако

FIAT ще използва изложението в Женева да покаже нова спортна версия на достъпния си модел Tipo. Все още информацията е неофициална, но идва от достоверното издание Car Magazine.

Засега не се знае какво точно ще предлага Tipo Sport, както условно се нарича колата засега, но не бива да се очаква сериозно увеличение на мощността, ако такова изобщо има.

Към момента възроденото Tipo се предлага с 1.4 бензинови и 1.3 и 1.6 дизелови мотори, като най-мощните от тях имат 120 к.с. Не е изключено мощността да нарасне с малко до към 140 к.с.

В миналото Tipo имаше успешни спортни версии, като някои от тях се отличаваха с революционно за годините си дигитално табло. Мощността достигаше 150 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт