728 x 90

Продадоха първия нов Phantom на благотворителен търг

Продадоха първия нов Phantom на благотворителен търг

Британската компания Rolls-Royce продаде първия екземпляр от новото поколение на лимузината Phantom на благотворителен търг. Колата стигна цена от 780 000 долара, което беше отчетено като успех, тъй като цената на автомобила е 500 000 долара. Търгът за автомобила се проведе в рамките на Зимния фестивал на виното в Нейпълс, Флорида. А победителите в търга

Британската компания Rolls-Royce продаде първия екземпляр от новото поколение на лимузината Phantom на благотворителен търг. Колата стигна цена от 780 000 долара, което беше отчетено като успех, тъй като цената на автомобила е 500 000 долара.

Търгът за автомобила се проведе в рамките на Зимния фестивал на виното в Нейпълс, Флорида. А победителите в търга се оказаха семейна двойка от Охайо – Джон и Бони Мейсън.

Освен страхотния нов автомобил за своите 780 000 долара двамата получиха и бутилка вино от винарната Alpha Omega, както и да участват в журито на конкурса „Автомобил на годината” на списание Robb Report.

Парите от продажбата на лимузината отиват в местния фонд за образование на децата в затруднено положение в Нейпълс.

Новият Phantom на Rolls-Royce дебютира през лятото на миналата година и моделът е изграден върху нова платформа, която ще се използва и при други модели на марката, включително и при първия SUV на британците.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт