728 x 90

Чисто новият Hyundai Santa Fe е вдъхновен от Kona

Hyundai разкри първите пълни снимки на следващото поколение Santa Fe, което ще се появи в пълния си блясък по време на изложението в Ню Йорк в края на месеца. Фотосите разкриват, че визията на големия SUV е вдъхновена до голяма степен от най-актуалното предложение на корейците, а именно малката джипка Kona. Отпред, радиаторната решетка е

Hyundai разкри първите пълни снимки на следващото поколение Santa Fe, което ще се появи в пълния си блясък по време на изложението в Ню Йорк в края на месеца.

Фотосите разкриват, че визията на големия SUV е вдъхновена до голяма степен от най-актуалното предложение на корейците, а именно малката джипка Kona.

Отпред, радиаторната решетка е станала още по-изразителна и голяма, а около нея стоят фарове с изцяло нова форма. В бронята са вградени светлините за мъгла, мигачите и най-вероятно дългите светлини, а над тях са дневните светлини и късите фарове.

Засега не знаем европейската спецификация на модела, но в Южна Корея той ще се предлага с 2.0- и 2.2-литрови дизели, както и с мощен 2.0 турбо бензин. Независимо от избора на двигател, мощността ще достига четирите колела посредством 8-степенен автоматик.

По-рано този месец от Hyundai уточниха, че новият модел ще бъде оборудван със система, която предупреждава водача, че някои от пасажерите на задния ред седалки се опитва да слезе от колата. Отделно от това ще се появи система, следяща за препятствия при движение на заден ход, която автоматично ще активира спирачките при опасност от удар.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт