728 x 90

Новият Mercedes-Benz Sprinter дебютира с 1700 работни конфигурации

Новият Mercedes-Benz Sprinter дебютира с 1700 работни конфигурации

Mercedes-Benz показа официално новото поколение Sprinter на специална церемония в Щутгарт, Германия. Машината влиза в продажба в Европа от юни месец тази година, а през 2019 г. се очаква и изцяло електрическата му версия. За първи път Sprinter получава и версия с предно предаване, като освен нея са налични и такива със задно и двойно

Mercedes-Benz показа официално новото поколение Sprinter на специална церемония в Щутгарт, Германия. Машината влиза в продажба в Европа от юни месец тази година, а през 2019 г. се очаква и изцяло електрическата му версия.

За първи път Sprinter получава и версия с предно предаване, като освен нея са налични и такива със задно и двойно задвижване. При само предни задвижващи колела изборът от трансмисии се свежда до 9-степенен автоматик и 6-степенна ръчка.

Когато се вземат предвид всички възможни дължини, височини, задвижвания, товароносимост и приложение, Mercedes казва, че Sprinter може да се конфигурира по 1700 различни начина.

Големи промени има в кабината на работната машина, където таблото е доминирано от голям екран за инфотейнмънт системата, а под него са поставени бутоните за управление на климатичната система. Срещу доплащане бусът ще се екипира с няколко зарядни USB порта, както и с безжичен интернет. 

Mercedes Pro – така ще се казва специалната инфоразвлекателна система в автомобила, която ще бъде ориентирана специално към работата на автомобила, неговото текущо състояние и предстоящите ремонти.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт