728 x 90

Chevrolet продаде само една кола във Великобритания през януари

Chevrolet продаде само една кола във Великобритания през януари

Chevrolet вече не е официално представена марка на европейския пазар, като това е факт от края на 2015 година. Въпреки това, някои дилъри на континента продават легално спортните Camaro и Corvette. Въпреки че и двата автомобила са изключително атрактивни, изглежда те не се харесват особено на потребителите във Великобритания. През изминалия месец на Острова е

Chevrolet вече не е официално представена марка на европейския пазар, като това е факт от края на 2015 година. Въпреки това, някои дилъри на континента продават легално спортните Camaro и Corvette.

Въпреки че и двата автомобила са изключително атрактивни, изглежда те не се харесват особено на потребителите във Великобритания. През изминалия месец на Острова е продадена само една кола с марка Chevrolet, като това съвсем спокойно може да бъде нов антирекорд.

Всъщност, не знаем дали въпросната машина е от някой от двата модела или дилърите все още разчистват останали бройки от предишните автомобили, които Chevy продаваше.

Припомняме, че до края на 2015 г. американците ребрандираха модели на Opel, като едно от най-популярните им предложения беше компактният Cruze.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт