728 x 90

Hyundai планира спортни модели извън N бранда

Hyundai планира спортни модели извън N бранда

Hyundai N е дивизията на корейската фирма за чистокръвни спортни автомобили. Най-новото нейно творение е Veloster N, който видяхме по време на изложението в Детройт в началото на годината. Албърт Бирман, ръководител на Hyundai N и бивш шеф на BMW M, коментира в скорошно интервю, че автомобилният производител планира разширяване на гамата. Освен N моделите

Hyundai N е дивизията на корейската фирма за чистокръвни спортни автомобили. Най-новото нейно творение е Veloster N, който видяхме по време на изложението в Детройт в началото на годината.

Албърт Бирман, ръководител на Hyundai N и бивш шеф на BMW M, коментира в скорошно интервю, че автомобилният производител планира разширяване на гамата.

Освен N моделите предстои да видим и такива, позиционирани под тях. Те ще се възползват от някои визуални подобрения, по-добри гуми и малко по-спортно цялостно усещане зад волана, но няма да разполагат с по-мощни двигатели или по-големи спирачки.

Най-вероятно те ще носят името N Sport, като все още не е ясно кои ще са първите представители в гамата, които ще получат такава доработка. Очаква се с времето тя да се разпростре до почти цялата гама на фирмата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт