728 x 90

Mercedes ще пропусне Детройт догодина?

Mercedes ще пропусне Детройт догодина?

Един от най-важните участници на автомобилния салон в Детройт – Mercedes, може да пропусне изложението догодина. Информацията идва от различни източници в германската компания. „Трябва да анализираме дали търговско изложение като това в Детройт ще отговори на изискванията при лансирането на следващите ни модели, както и дали няма да намерим по-подходящ формат – обясни един

Един от най-важните участници на автомобилния салон в Детройт – Mercedes, може да пропусне изложението догодина. Информацията идва от различни източници в германската компания.

„Трябва да анализираме дали търговско изложение като това в Детройт ще отговори на изискванията при лансирането на следващите ни модели, както и дали няма да намерим по-подходящ формат – обясни един от шефовете на компанията пред Automotive News, но пожела да запази анонимност. – Тази година имахме перфектния модел за Детройт – новата G-класа, но шансът догодина отново да участваме там е минимален.”

Евентуалното изтегляне на Mercedes ще е поредният удар по изложението, което вече загуби Mazda, Volvo, Porsche, Jaguar и Land Rover.

Ако германският гигант не се появи в „Кобо Сентър” през януари, това ще има сериозен отзвук. Компанията по традиция заема голяма площ, която е много близо до основния вход и оттам минават огромната част от посетителите на изложението.

Премиерата на новата G-класа се превърна в едно от важните събития на американския пазар, като моделът беше представен от главния изпълнителен директор на компанията Дитер Цетче и холивудската легенда Арнолд Шварценегер.

В същото време от компанията изтече информация, че ако Mercedes пропусне шоуто в Детройт догодина, то най-вероятно никога повече няма да се върне в „Кобо Сентър”.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт