728 x 90

Флагманът BMW X7 дебютира през ноември тази година

Флагманът BMW X7 дебютира през ноември тази година

Фокусираният основно върху американския и китайския пазар всъдеход BMW X7 ще се появи в серийната си форма по време на изложението в Лос Анджелис през ноември тази година. Именно желанието на баварците да продават луксозното возило предимно зад Океана е оказало решаващо значение за мястото на неговия дебют. Относително скоро преди това е салоннът в

Фокусираният основно върху американския и китайския пазар всъдеход BMW X7 ще се появи в серийната си форма по време на изложението в Лос Анджелис през ноември тази година.

Именно желанието на баварците да продават луксозното возило предимно зад Океана е оказало решаващо значение за мястото на неговия дебют. Относително скоро преди това е салоннът в Париж, но баварците ще заложат на голямо американско изложение.

Междувременно, предсерийното производство на BMW X7 вече започна. Макар и този факт все още да не значи нищо за крайния потребител, немците казват, че първият прототип за тестове е слязъл от поточната линия и е готов за изпитания. 

Първите снимки от фабриката на БМВ в Спартанбург в Южна Каролина показват, че машината ще запази голяма част от дизайнерските елементи на концепта X7, който видяхме по-рано тази година.

В това число са и масивните "бъбреци" – отворите в радиаторната решетка за снабдяване на двигателя с въздух. Впечатление правят и доста големите фарове, използващи лазерна технология.

Дължината на BMW X7 ще достигне 5.25 метра, което го прави по-голям от всички основни конкуренти с изключение на американските Infiniti QX80 и удължената версия на Cadillac Escalade ESV.

Именно този джип ще стане и най-луксозния на баварската марка, като най-вероятно ще се позиционира дори и над 7-Series. BMW X7 ще е със седем места, като топ версията ще разполага само с 4 кресла – задните ще се превръщат в бизнес легла, като в представителните седани.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт