728 x 90

Peugeot Rifter заменя Partner Tepee

Peugeot Rifter заменя Partner Tepee

Peugeot показа официално наследника на Partner Tepee. Моделът Rifter идва с нова платформа и изцяло нов дизайн отвън и отвътре. Архитектурата и технологиите се делят с двойниците Opel Combo Life и Citroen Berlingo. Може би най-интересната разлика на модела на французите спрямо другите два сходни представителя на PSA е наличието на задвижване на четирите колела. AWD

Peugeot показа официално наследника на Partner Tepee. Моделът Rifter идва с нова платформа и изцяло нов дизайн отвън и отвътре. Архитектурата и технологиите се делят с двойниците Opel Combo Life и Citroen Berlingo.

Може би най-интересната разлика на модела на французите спрямо другите два сходни представителя на PSA е наличието на задвижване на четирите колела. AWD системата е разработена заедно с компанията Dangel.

Бензиновите версии на модела ще бъдат две, като и двете ще използват 1.2-литров турбо мотор. Базовата версия има 115 к.с. и работи с 5-степенна ръчна кутия, а над нея стои вариант със 130 к.с. и 8-степенен автоматик.

При дизелите имаме три конфигурации на 1.5-литровия HDi. Мощността е съответно 75, 100 или 130 к.с., като само най-мощната модификация получава 6-степенна ръчна кутия или 8-степенен автомат. Останалите две ще се предлагат само с 5-степенна ръчна кутия.

За първи път пътническата баничарка на Peugeot ще се предлага и в ниво на оборудване GT Line, което добавя 17-цолови двуцветни джанти и специална тапицерия в салона.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт