728 x 90

Ако имате излишно Maserati GranTurismo…

Ако имате излишно Maserati GranTurismo…

Ако имате излишно Maserati GranTurismo, което вече ви е омръзнало и сте готови да инвестирате в преобразяването му, то специалистите от Touring Superleggera в Милано решение на проблема ви. Тази компания преобразява „обикновените” GranTurismo в напълно нов модел, който носи името Scadipersia. Както виждате, в Милано не се притесняват от дългите наименования. Производствените планове на

Ако имате излишно Maserati GranTurismo, което вече ви е омръзнало и сте готови да инвестирате в преобразяването му, то специалистите от Touring Superleggera в Милано решение на проблема ви. Тази компания преобразява „обикновените” GranTurismo в напълно нов модел, който носи името Scadipersia. Както виждате, в Милано не се притесняват от дългите наименования.

Производствените планове на Touring Superleggera са скромни – серията Sciadipersia ще е от едва 10 бройки, но цената за трансформацията на всяко едно Maserati засега остава в тайна.

Освен промените по купето, в компанията подлагат на сериозни подобрения и интериора – нови седалки, нови тапицерии, включително и алуминий.

Що се отнася до задвижването, промени по V8 мотора на Maserati не са предвидени, като е запазена и максималната скорост от 301 км/ч.

В крайна сметка се получава автомобил, който по черти напомня на популярен модел на Maserati, но всъщност е нещо съвсем ново.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт