728 x 90

Може ли Genesis G90 да се изправи успешно срещу S-Class, 7-Series и компания? (видео)

Може ли Genesis G90 да се изправи успешно срещу S-Class, 7-Series и компания? (видео)

За тези, които по една или друга причина все още не са разбрали, Genesis е новата премиум марка на корейския производител Hyundai. Брандът е нещо като Lexus, Acura и Infiniti, принадлежащи съответно на Toyota, Honda и Nissan, но с корейски произход. Към момента под логото на компанията се предлагат седаните G80, G80 Sport и G90, като на

За тези, които по една или друга причина все още не са разбрали, Genesis е новата премиум марка на корейския производител Hyundai. Брандът е нещо като Lexus, Acura и Infiniti, принадлежащи съответно на Toyota, Honda и Nissan, но с корейски произход.

Към момента под логото на компанията се предлагат седаните G80, G80 Sport и G90, като на този етап те могат да бъдат намерени само на територията на САЩ. Предстои и европейско лансиране.

Дъг ДеМуро, популярен влогър от Америка, направи цялостно ревю на корейската луксозна лимузина G90. Основният въпрос, който той задава е, дали седанът може да се противопостави успешно на доказани имена в класа като BMW 7-Series, Audi A8 и Mercedes-Benz S-Class. Разликата в цената обикновено е около 10 000 долара.

Преценката ще оставим на вас след като изгледате видеото по-долу, но преди това ще ви представим интересна статистика за продажбите в този сегмент в САЩ. През последната четвърт на миналата година, G90 успява да надвие популярни имена като Lexus LS, Audi A8 и Jaguar XJ зад Океана, бивайки изпреварван по продажби само от S-Class, Cadillac CT6 и 7-Series.

""""""

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт