728 x 90

Изтекоха снимки на чисто новия Subaru Forester

Налице са първи снимки от следващото поколение Forester, един от любимите автомобили на всички фенове на Subaru. Изображенията показват, че японците няма да подходят дръзко към оформлението на проходимата джипка, а ще запазят всички негови характерни линии. Все пак, промени има и в голямата си степен те са вдъхновени от концепта VIZIV Future, който видяхме преди

Налице са първи снимки от следващото поколение Forester, един от любимите автомобили на всички фенове на Subaru. Изображенията показват, че японците няма да подходят дръзко към оформлението на проходимата джипка, а ще запазят всички негови характерни линии.

Все пак, промени има и в голямата си степен те са вдъхновени от концепта VIZIV Future, който видяхме преди няколко години в Токио. Поне на пръв поглед, външните размери са съвсем малко по-големи, но ще трябва да изчакаме официалната информация от Subaru, за да потвърдим това.

Новият Forester ще се базира на най-съвременната платформа на Subaru, Subaru Global Platform (SGP), която вече се използва от актуалния Impreza. Не е трудно да отгатнем и някои от основните съставки в силовото уравнение – 4-цилиндрови боксерни мотори, безстепенна автоматична скоростна кутия и симетрично задвижване на четирите колела. Към тях Subaru ще добави и най-новите си технологии от семейството EyeSight.

Новата архитектура ще донесе и малко по-голямо вътрешно пространство поради леко нарасналите размери и по-доброто разположение на агрегатите в конструкцията. Теглото обаче ще върви надолу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт