728 x 90

Volkswagen вади още 10 SUV модела до 2020 година

Заедно с току-що показания нов Touareg, Volkswagen ще покаже общо 10 нови високопроходими модела до края на десетилетието. Това стана ясно именно по време на презентацията на третата генерация Touаrеg в Пекин. Изненадващо или не, по-голяма част от тези модели ще бъдат предвидени само за китайския пазар, тъй като там потреблението на SUV-та в момента

Заедно с току-що показания нов Touareg, Volkswagen ще покаже общо 10 нови високопроходими модела до края на десетилетието. Това стана ясно именно по време на презентацията на третата генерация Touаrеg в Пекин.

Изненадващо или не, по-голяма част от тези модели ще бъдат предвидени само за китайския пазар, тъй като там потреблението на SUV-та в момента е огромно.

Засега Volkswagen говори за новите си представители в този сегмент с общи названия, като Powerful Family SUV, Advanced Mid-Size SUV и т.н. Ясно е, че всички те ще бъдат разработени заедно с местни фирми, за да бъдат по-добре адаптирани към китайския пазар.

Към момента, VW има около 20-на коли в продажба в Китай, но до края на годината към тях ще се присъединят още седем или осем, отново разработени с местните партньори FAW и SAIC.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт