728 x 90

И Mitsubishi вече има подразделение за специални модели

И Mitsubishi вече има подразделение за специални модели

Mitsubishi стана поредната марка, която оформи собствено подразделение за специални модели – Special Vehicles Projects (SVP). Такива отдели вече имат Mercedes, Nissan, Jaguar, Land Rover, Renault с Renault Sport и други. SVP представи пипака Barbarian SVP II, базиран на популярния L200, като специалната версия е за британския пазар. Подобно на първия проект на SVP и

Mitsubishi стана поредната марка, която оформи собствено подразделение за специални модели – Special Vehicles Projects (SVP). Такива отдели вече имат Mercedes, Nissan, Jaguar, Land Rover, Renault с Renault Sport и други.

SVP представи пипака Barbarian SVP II, базиран на популярния L200, като специалната версия е за британския пазар. Подобно на първия проект на SVP и този се предлага с двуцветна каросерия.

„Варварският” SVP II излиза на пазара с оборудването на L200 плюс 17-инчови джанти в черно и оранжево, обути в гуми за всякакъв терен, раздути калници и нова радиаторна решетка и релси на покрива. Нови са и пръстените на фаровете за мъгла, както и рамките на стоповете и отделни елементи на дръжките на вратите и тази на вратата на легена, всички те подчертани в оранжево.

Този цвят е намерил сериозно приложение в интериора, където също поставя акценти на отделни елементи на седалките, постелките на пода и т.н.

Част от серийното оборудване е системата на Mitsubishi Smartphone Link Display Audio, сензорите за дъжд и смрачаване, достъпът до купето без използване на ключа, Bluetooth функцията, биксеноновите фарове с интегрирани в тях LED дневни светлини, круиз контрола и камерата за задно виждане.

Пикапът се задвижва от изцяло алуминиев 2,4-литров турбодизел, който работи с 6-степенна механична трансмисия или 5-степенен автоматик, който има перца на волана за превключване на предавките. Системата 4х4 може да превключва задвижването между две и четири колела при скорости до 100 км/ч на всякакви повърхности.

Доставките на Barbarian SVP II започват през май, а цената на пикапа тръгва от 29 830 лири.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт