728 x 90

Renault Kadjar получава 1,3-литров бензинов турбо мотор

Renault Kadjar получава 1,3-литров бензинов турбо мотор

Renault Kadjar е сред примерите за успешни модели в постоянно растящия сегмент на SUV возилата и кросоувърите, не само в Европа. Моделът дебютира през 2015 година и вече идва ред на фейслифта му, който ще бъде допълнен от обогатяване на двигателната гама на Kadjar. Ще е логично да предположим, че Kadjar ще заеме някои стилистични

Renault Kadjar е сред примерите за успешни модели в постоянно растящия сегмент на SUV возилата и кросоувърите, не само в Европа. Моделът дебютира през 2015 година и вече идва ред на фейслифта му, който ще бъде допълнен от обогатяване на двигателната гама на Kadjar.

Ще е логично да предположим, че Kadjar ще заеме някои стилистични и дизайнерски решения от по-големия Koleos, а що се отнася до моторите, то с огромен интерес се очаква включването в гамата на новия 1,3-литров бензинов турбо мотор, разработен съвместно с Mercedes.

Този двигател ще се появи и при новата A-класа за моделната 2019 година, като се очаква, че при Kadjar мощността му ще е 160 конски сили. Обсъжда се и по-бюджетен вариант на мотора с около 100 конски сили.

И естествено, като всички масови марки, в Renault упорито държат да слагат все по-големи и по-големи емблеми на колите си. Тази тенденция няма да подмине и новата версия на Kadjar, като скоро ще разберем колко точно е пораснала емблемата на популярния кросоувър.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт