728 x 90

Още мощност за Lamborghini Aventador S от Novitec

Novitec предлага програма за доработка на Lamborghini Aventador S, която включва увеличаване на мощността, добавяне на някои елементи към дизайна за по-агресивен вид и промени в окачването и изпускателната система. Мощността на 6,5-литровия 12-цилиндров атмосферен двигател е насарсана от 740 на 763 конски сили, а максималният въртящ момент също е увеличен – от 690 на

Novitec предлага програма за доработка на Lamborghini Aventador S, която включва увеличаване на мощността, добавяне на някои елементи към дизайна за по-агресивен вид и промени в окачването и изпускателната система.

Мощността на 6,5-литровия 12-цилиндров атмосферен двигател е насарсана от 740 на 763 конски сили, а максималният въртящ момент също е увеличен – от 690 на 732 конски сили.

Ускорението от 0 до 100 км/ч е подобрено с една десета от секундата – от 2,9 на 2,8 секунди. Максималната скорост на колата обаче не се променя – 350 км/ч.

Допълнителните аеродинамични елементи за Aventador S са били подложени на сериозни изпитания във въздушен тунел и от Novitec ги предлагат в цвета на каросерията или да бъдат в естествения цвят на карбона, от който са изработени.

Окачването може да се регулира на височина, а от Novitec са добавили и лети джанти от олекотена сплав Vossen, както и ауспухова система, изработена от инконел, която е с 21 килограма по-лека от стоманения вариант.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт